Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα της GRECO STROM παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές - όπως αυτές ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - και έχουν πιστοποιηθεί από τους διεθνείς φορείς πιστοποίησης Bureau Veritas και LRQA Business Assurance. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με βάση:

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 13485


Το Διεθνές Σύστημα Ποιότητας Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων ISO 13485 
Το πρότυπο ISO 13485 ορίζει τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο σχεδιασμό, την  παραγωγή, την εμπορία, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001


Το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001
Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διασφάλιση ποιότητας και τη ποιοτική διαχείριση των επιχειρήσεων. Αποτελεί επιχειρησιακό μοντέλο που, εφαρμοζόμενο, διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η GRECO STROM.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 14001


Το Διεθνές Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001
Το ISO 14001 είναι διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την περιβαλλοντική διαχείριση από τις επιχειρήσεις. Παρέχει οδηγίες και απαιτούμενα σημεία ελέγχων που πρέπει να εφαρμόζονται σε όσες δραστηριότητες έχουν επίδραση στο περιβάλλον (π.χ. χρήση φυσικών πόρων και/ή χειρισμός-διάθεση των απορριμμάτων).

 

 

Επίσης, η αντοχή των στρωμάτων της GRECO STROM έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τη δοκιμή EN 1957 στο εξειδικευμένο εργαστήριο AIDIMA της Ισπανίας, ενώ τηρεί πλήρως τα πρότυπα ανάλυσης θαλάμου δοκιμής EN 13419-1 και EN 13419-2 και το πρότυπο ανάλυσης πτητικών οργανικών ενώσεων ISO 16000-6.
Τέλος, η μελέτη, ο σχεδιασμός και η παραγωγή των νοσοκομειακών στρωμάτων της GRECO STROM έχουν πιστοποιηθεί κατά CE και έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Κατασκευαστών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων στην κατηγορία Ι από τον ΕΟΦ.

 

Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το:


Tα πεδία με * είναι υποχρεωτικάΕυχαριστούμε!
Το ερώτημά σας έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα. Πολύ σύντομα θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, στο email που δηλώσατε.
Online Εγγύηση
Tα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Ευχαριστούμε!
Η εγγύηση καταχωρήθηκε στο σύστημά μας. Σύντομα θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση.